OBJEDNÁVEJTE VEPŘOVÉ ze zabíjačky 24.1. ROZVOZ od 26.1.
Toskánský polotvrdý sýr zrající v bochníku
Aktualita
OBJEDNÁVEJTE VEPŘOVÉ ze zabíjačky 24.1. ROZVOZ od 26.1.
A něco úplně jiného
Volná garsonka 25m2 v Praze Michli na adrese naší společnosti, cena včetně všech poplatků 15.000 Kč.
Detailní popis produktu
Přírodní polotvrdý sýr zrající v chladu. Může se konzumovat v čerstvé variantě po cca 1 měsíčním zrání nebo starší po 3 měsíčním zrání. My k jeho výrobě používáme plnotučné mléko našich kraviček plemene Jersey. Necháváme ho prozrát do 3 měsíční kvality, proto jeho konzistence je na rozhraní polotvrdého a tvrdého sýra. Barva je žlutá, chuť smetanová až jemně navinulá.
Skladujte při teplotě 2-8°C
Složení: nestandardizované kravské mléko krav plemene Jersey, mlékárenské kultury, syřidlo, jedlá sůl
Obsah sušiny 67,72%, obsah tuku v sušině 50,11%, obsah tuku: 34,94%
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář