Toskánský polotvrdý sýr zrající v bochníku

Kód: 207.CACI.140 207.CACI.160 207.CACI.180 207.CACI.200 Zvolte variantu
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Brzy bude k dodání - zadejte si hlídání Brzy bude k dodání - zadejte si hlídání Zvolte variantu
Varianta
Možnosti doručení

Polotvrdý zrající sýr z oblasti střední Itálie, převážně Toskánska, smetanové chuti. 

Sýrový bloček o minimální hmotnosti dle varianty. 

Detailní informace

Hovězí balíčky budeme distribuovat od 4.12.2022

Detailní popis produktu

Přírodní polotvrdý sýr zrající v chladu. Může se konzumovat v čerstvé variantě po cca 1 měsíčním zrání nebo starší po 3 měsíčním zrání. My k jeho výrobě používáme plnotučné mléko našich kraviček plemene Jersey. Necháváme ho prozrát do 3 měsíční kvality, proto jeho konzistence je na rozhraní polotvrdého a tvrdého sýra. Barva je žlutá, chuť smetanová až jemně navinulá. 

Skladujte při teplotě 2-8°C

Složení: nestandardizované kravské mléko krav plemene Jersey, mlékárenské kultury, syřidlo, jedlá sůl

Obsah sušiny 67,72%, obsah tuku v sušině 50,11%, obsah tuku: 34,94%