Přijeďte na prázdninový pobyt na farmě
Heřmanický ALM zrající v bochníku
Detailní popis produktu
Tvrdý sýr, který se vyrábí v letních měsících na “ALM”, tedy v sýrárnách objevujících se napříč německy mluvícími alpskými zeměmi. Chuť jemně sladká s lehkou navinulostí, jak je u alpských sýrů zvykem.
Skladujte při teplotě 2-8°C
Složení: nestandardizované kravské mléko plemene krav Jersey, mlékárenské kultury, syřidlo, sůl
Sušina: 67,81% | Tuk v sušině: 52,50 % | Tuk: 35,60 %
Pro lepší vychutnání sýra doporučujeme nechat 15-30 minut v pokojové teplotě a poté okrojit okraj sýra (ideální škrabka na brambory:-))
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář