Španělský tradiční tvrdý sýr zrající v bochníku

Kód: 410.MCHG.140 410.MCHG.160 410.MCHG.180 410.MCHG.200 Zvolte variantu
Brzy bude k dodání - zadejte si hlídání Brzy bude k dodání - zadejte si hlídání Brzy bude k dodání - zadejte si hlídání Brzy bude k dodání - zadejte si hlídání Zvolte variantu
Varianta
Možnosti doručení

Bohatá lehce štiplavá chuť

Sýrový bloček o minimální hmotnosti podle varianty.

Detailní informace

Nevidíte ceny? Zaregistrujte mail.
Pokud nevidíte u položek ceny, pravděpodobně jste se nezaregistrovali a nepřihlásili, stačí zadat mail a vytvořit heslo. Bráníme se tím proti vyhledavačům a spamu.

Detailní popis produktu

Sýr typu Manchego je nejznámější španělský tvrdý sýr, který se vyrábí z ovčího mléka ve středním Španělsku. Píše o něm už i Cervantes v románu Don Chischiotte a Sancho Panza z roku 1606.

My jej vyrábíme z mléka našich kraviček plemene Jersey, které je také velmi tučné a tím trochu podobné ovčímu mléku. U tohoto sýru  bývá barva jemně žlutá. Chuť je bohatá lehce štiplavá.

Složení: nestandardizované kravské mléko plemene Jersey, mléčné kultury, syřidlo, jedlá sůl.

Skladujte při teplotě 2-8°C