Savojský tvrdý sýr zrající v bochníku
Kód: 306BEUF140 306BEUF160 306BEUF180 306BEUF200 Zvolte variantuNevidíte ceny? Zaregistrujte mail.
Pokud nevidíte u položek ceny, pravděpodobně jste se nezaregistrovali a nepřihlásili, stačí zadat mail a vytvořit heslo. Bráníme se tím proti vyhledavačům a spamu.
Detailní popis produktu
Zrající tvrdý sýr, při jehož výrobě se vysokodohřívá sýřenina. Velký kulatý horský sýr z oblasti kolem údolí SAVOIE tedy francouzských Alp. Zraje 4 měsíce. Sýr má dobře vyvinutou chuť a silné aroma. Pro lepší vychutnání sýra doporučujeme nechat 15-30 minut v pokojové teplotě a poté okrojit okraj sýra (ideální škrabka na brambory:-))
Skladujte při teplotě 2-8°C
Složení: nestandardizované mléko plemene krav Jersey, mlékárenské kultury, syřidlo, sůl