PORÁŽKA HOVĚZÍ MASO bude 21.5. -> objednávejte hovězí s dodáním v týdnu od 26.5.
Savojský tvrdý sýr zrající v bochníku
Detailní popis produktu
Zrající tvrdý sýr, při jehož výrobě se vysokodohřívá sýřenina. Velký kulatý horský sýr z oblasti kolem údolí SAVOIE tedy francouzských Alp. Zraje 4 měsíce. Sýr má dobře vyvinutou chuť a silné aroma. Pro lepší vychutnání sýra doporučujeme nechat 15-30 minut v pokojové teplotě a poté okrojit okraj sýra (ideální škrabka na brambory:-))
Skladujte při teplotě 2-8°C
Složení: nestandardizované mléko plemene krav Jersey, mlékárenské kultury, syřidlo, sůl
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tvrdý sýr zrající v bochníku z mléka krav plemene Jersey |
---|---|
EAN: | Zvolte variantu |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář