Přijeďte na prázdninový pobyt na farmě
Norský sýr s oky zrající v bochníku
Detailní popis produktu
Norský sýr, patří do rodiny ementálských sýrů. Má jemnou máslovou chuť se smetanovým dozvukem a velká nepravidelná oka, které napomáhají vytvářet propionové bakterie. Chuťově, se může podobat sýrům prodávaných pod značkou Jarlsberg®, od kterých se ale liší tvarem ok v sýřenině. Sýr je lisovaný s přírodní kůrkou, zrající 2 - 4 měsíce. Sýr je vyroben pouze z našeho vysokotučného mléka, které umí vyrobit jenom kravičky plemene jersey. Žlutá barva sýru je přirozená, nepoužíváme beta karoten. Sýr krájíme z bochníku o váze 4-6 kg.
Skladujte při teplotě 2-8°C
Složení: nestandardizované kravské mléko plemene krav Jersey, mlékárenské kultury, syřidlo, sůl
Sušina: 72,13 | Tuk v sušině: 53,29% | Tuk: 38,44 %
Pro lepší vychutnání sýra doporučujeme nechat 15-30 minut v pokojové teplotě a poté okrojit okraj sýra (ideální škrabka na brambory:-))
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.