PORÁŽKA HOVĚZÍ MASO bude 21.5. -> objednávejte hovězí s dodáním v týdnu od 26.5.
Kalifornský tvrdý sýr zrající v bochníku
HOVĚZÍ MASO - PORÁŽKA 21.5., dodávka v týdnu od 26.5. / Porážíme dva menší kusy a k dispozici bude jen omezené množství, dřívější objednávky nám pomohou lépe zorganizovat dodávky / Objednávku zadejte orientačně, upravíme ji podle skutečné váhy masa (pokud to není balíček) a pošleme ke kontrole
Detailní popis produktu
Jedná se o tvrdý sýr, který byl vyroben poprvé v 19. století v Kalifornii ve městě Monterey. Odtud jeho název Monterey Jack nebo jen zkráceně Jack. K jeho výrobě používáme plnotučné mléko našich kraviček plemene Jersey. Barva jemně žlutá, chuť smetanová až máslová.
Složení: nestandardizované kravské mléko plemene Jersey, mlékárenské kultury, syřidlo, jedlá sůl
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tvrdý sýr zrající v bochníku z mléka krav plemene Jersey |
---|---|
EAN: | Zvolte variantu |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.