Jurský tvrdý sýr zrající v bochníku

Kód: 309.GRUY.140 309.GRUY.160 309.GRUY.180 309.GRUY.200 Zvolte variantu
Brzy bude k dodání - zadejte si hlídání Skladem (>5 ks) Brzy bude k dodání - zadejte si hlídání Brzy bude k dodání - zadejte si hlídání Zvolte variantu
Varianta
Možnosti doručení

Tvrdý sýr švýcarského typu Gruyere.

Sýrový bloček o minimální hmotnosti podle varianty.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Výroba tohoto typu sýra pochází z malé příhraniční oblasti ve Francii a Švýcarsku v pohoří Jura. V těchto krajích známý pod jménem GRUYERE. Sýr je dohřívaný a lisovaný. Tvrdý sýr bez ok. Chuť výraznější nasládlá po vlašských ořeších. Vyroben pouze z našeho mléka kraviček jersey, které má na výslednou chuť výrazný vliv. Má slámově žlutou barvu s typickou tvrdou kůrku, která si podmaní vaše chuťové pohárky. 

Složení: nestandardizované kravské mléko plemene Jersey, mlékárenské kultury, syřidlo, jedlá sůl

Skladujte při teplotě 2-8°C