PORÁŽKA HOVĚZÍ MASO bude 21.5. -> objednávejte hovězí s dodáním v týdnu od 26.5.
Francouzský sýr s popelem
HOVĚZÍ MASO - PORÁŽKA 21.5., dodávka v týdnu od 26.5. / Porážíme dva menší kusy a k dispozici bude jen omezené množství, dřívější objednávky nám pomohou lépe zorganizovat dodávky / Objednávku zadejte orientačně, upravíme ji podle skutečné váhy masa (pokud to není balíček) a pošleme ke kontrole
Detailní popis produktu
Jedná se o rafinovaně aromatizovaný sýr pojmenovaný po malé vesnici Morbier ve Franche-Comté. Kdysi se vyráběl na dvě etapy - první várka sýrů z ranního dojení se posypala popelem, aby ji nenapadly bakterie a z večerního dojení se přidala druhá vrstva. Tak vznikla černá linka uprostřed. Dnes už jej děláme z jednoho dojení, ale černou linku popela jsme ponechali. Sýr je měkký, elastický. Chuť je bohatá. Barva jemně žlutá.
Složení: nestandardizované mléko, mlékárenské kultury, syřidlo, jedlá sůl, sýrařský popel (0,05 %)
Skladujte při teplotě 2-8°C
Doplňkové parametry
Kategorie: | Polotvrdý zrající sýr z mléka krav plemene Jersey |
---|---|
EAN: | Zvolte variantu |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.