PORÁŽKA HOVĚZÍ MASO bude 21.5. -> objednávejte hovězí s dodáním v týdnu od 26.5. 

Dánský plný sýr zrající v bochníku

Brzy bude k dodání - zadejte si hlídání Brzy bude k dodání - zadejte si hlídání Brzy bude k dodání - zadejte si hlídání Brzy bude k dodání - zadejte si hlídání Zvolte variantu
Varianta
Možnosti doručení

Sýr plné chuti a ostré vůně, vnitřek sýru je středně měkký, má jemnou strukturu.

Sýrový bloček o minimální hmotnosti dle varianty. 

Detailní informace

Aktualita

HOVĚZÍ MASO - PORÁŽKA 21.5., dodávka v týdnu od 26.5. / Porážíme dva menší kusy a k dispozici bude jen omezené množství, dřívější objednávky nám pomohou lépe zorganizovat dodávky / Objednávku zadejte orientačně, upravíme ji podle skutečné váhy masa (pokud to není balíček) a pošleme ke kontrole  

Detailní popis produktu

Název Esrom pochází z dánského stejnojmenného kláštera Esrom, kde je vyráběn už od 11. nebo 12. století až do roku 1559. Proces výroby tohoto sýra byl znovuobjeven v roce 1951. Pro Esrom je charakteristická plná chuť a ostrá vůně, která delším zráním ještě zvýrazňuje, Vnitřek sýru je středně měkký, má jemnou strukturu. Dírky jsou nepravidelně tvarované. Sýr zraje 10-12 týdnů, má červenou, omývanou kůrku.

Složení: nestandardizované kravské mléko plemene Jersey, mlékárenské kultury, syřidlo, jedlá sůl

Doplňkové parametry

Kategorie: Polotvrdý zrající sýr z mléka krav plemene Jersey
EAN: Zvolte variantu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola