PORÁŽKA HOVĚZÍ MASO bude 21.5. -> objednávejte hovězí s dodáním v týdnu od 26.5.
Dánský plný sýr zrající v bochníku
HOVĚZÍ MASO - PORÁŽKA 21.5., dodávka v týdnu od 26.5. / Porážíme dva menší kusy a k dispozici bude jen omezené množství, dřívější objednávky nám pomohou lépe zorganizovat dodávky / Objednávku zadejte orientačně, upravíme ji podle skutečné váhy masa (pokud to není balíček) a pošleme ke kontrole
Detailní popis produktu
Název Esrom pochází z dánského stejnojmenného kláštera Esrom, kde je vyráběn už od 11. nebo 12. století až do roku 1559. Proces výroby tohoto sýra byl znovuobjeven v roce 1951. Pro Esrom je charakteristická plná chuť a ostrá vůně, která delším zráním ještě zvýrazňuje, Vnitřek sýru je středně měkký, má jemnou strukturu. Dírky jsou nepravidelně tvarované. Sýr zraje 10-12 týdnů, má červenou, omývanou kůrku.
Složení: nestandardizované kravské mléko plemene Jersey, mlékárenské kultury, syřidlo, jedlá sůl
Doplňkové parametry
Kategorie: | Polotvrdý zrající sýr z mléka krav plemene Jersey |
---|---|
EAN: | Zvolte variantu |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.