Hovězí maso

 

Stránka 1 z 1 - 10 položek celkem

  • 6A9829B0 7AB6 41C8 8B7B 7299E59C6FEE 1 201 a Tip Kód: 21.31
    Hovězí balíček 5kg
    Skladem (2 ks)

    Balíček o váze 5kg obsahuje mix z různých partií, přední i zadní, jednotlivé kousky mají hmotnost v rozmezí od 250g do 750g podle druhu masa a jsou vakuované. Balíček neobsahuje kosti ani žebra, ale ke každému balíčku nabízíme  možnost objednat kosti na vývar za zvýhodněnou cenu. Samostatně nabízíme také žebra.

  • hovezi zebro Kód: 21.103
    Hovězí žebra dle váhy (cena za kg)
    Vyprodáno

    Žebro se řadí k přednímu hovězímu masu a vykrajuje se z hrudní části pod plecí. Podle konkrétního umístění se rozlišuje na žebro vysoké a holé. Patří k cenově dostupným řezům a výtečně se hodí k vaření a přípravě polévek.

    Ke každému balíčku můžete objednat i masitá žebra za zvýhodněnou cenu 50 Kč/kg, slevu upravíme při kompletaci objednávky. 

  • hovezi hrudi Kód: 21.106
    Hovězí hrudí dle váhy (cena za kg)
    Skladem (1,852 kg)

    Maso z hrudní části patří do kategorie předního hovězího masa. Poskytuje dobře prorostlé a velice chutné maso s vyšším obsahem vaziva, které se ideálně hodí k vaření.

  • hovezi klizka Kód: 21.94
    Hovězí kližka dle váhy (cena za kg)
    Skladem (1 kg)

    Hovězí kližka se řadí k hovězímu přednímu a pochází z namáhaných částí nohou nad kolenem. Díky skvělé chuti a šťavnatosti patří k velmi žádaným řezům – je nejčastější volbou při přípravě tradičního guláše, skvěle chutná i vařená či dušená vcelku.

  • hovezi kosty na gulas Kód: 21.14
    Hovězí kousky dle váhy (cena za kg)
    Skladem (6 kg)

    Hovězí kostky jsou nakrájeny z celé škály druhů hovězích partií.

  • hovezi krk Kód: 21.18
    Hovězí krk dle váhy (cena za kg)
    Skladem (20 kg)

    Krk je na přední část jatečně opracovaného trupu U skotu je ohraničený polovinou 3. a 5. krčního obratle. 

  • hovezi kosti Kód: 21.90
    Hovězí morkové kosti dle váhy (cena za kg)
    Skladem (27,848 kg)

    Morkové kosti, oblíbená ingredience vhodná nejen k přípravě vývarů, se získávají ze stehenních, ramenních a holenních kostí hovězího dobytka.

  • hovezi plec Kód: 21.96
    Hovězí plec dle váhy (cena za kg)
    Skladem (5 kg)

    Plec ("horní, spodní"), univerzální kus libového masa vynikající kvality.

  • hovezi svickova Kód: 21.98
    Hovězí svíčková dle váhy (cena za kg)
    Skladem (3 kg)

    Svíčková je maso ze zadní čtvrtě jatečně opracované půlky skotu. Název je odvozen od tvaru masa (svalu), připomínajícího svíci. Jedná se o vysoce kvalitní, šťavnaté zadní maso. Dělí se podle částí na špičku, palec a střed.

  • hovezi vrchni sal Kód: 21.20
    Hovězí vrchní šál dle váhy (cena za kg)
    Skladem (1 kg)

    Hovězí kýta poskytuje celou řadu řezů, které se vyznačují výraznou chutí a pestrými možnostmi zpracování. Patří k nim i vrchní šál, který se vykrajuje z vnitřní strany kýty.

Stránka 1 z 1 - 10 položek celkem